Danica Sundhedsforsikringer.

Generelt om Danica sundhedssikring

ENHERVVentelister eller dyre hospitalsregninger er ikke det, man har mest lyst til at tænke på, hvis man bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Med Danica Sundhedssikring kan du nøjes med at tænke på at blive rask. Den sikrer dig nemlig hurtig adgang til både privathospital og andre behandlere og dækker en lang række af dine udgifter fra første konsultation til efterkontrol og genoptræning.

Med Danica Sundhedssikring behøver du ikke bekymre dig om, hvad der skal ske, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Du slipper for lange ventelister, og dermed får du optimale muligheder for at komme på højkant igen hurtigt, hvis du bliver syg.

Vi har opbygget Danica Sundhedssikring i moduler. Det betyder, at du kan skræddersy din egen sundhedssikring som privat kunde hos os. Har du din sundhedssikring via dit job, er det din arbejdsgiver, der har valgt, hvilke moduler du er omfattet af.

PRIVATGrundmodul

Med grundmodulet i Danica Sundhedssikring får du dækket dine udgifter til hurtig behandling på privathospital eller hos speciallæge for op til 1 mio. kroner. Har du flere moduler, kan du være dækket for helt op til 1,5 mio. kroner om året.

Grundmodulet dækker dine udgifter til

  • Konsultation og forundersøgelse, hvis det fører til en diagnose og efterfølgende behandling.
  • Egen kost, forplejning og pleje fra privathospitalet under indlæggelse.
  • Kirurgisk behandling - både ambulant og under indlæggelse. Medicinsk- og anden behandling er kun dækket i forbindelse med indlæggelse.
  • At få kontrolleret behandlingen, der er udført - også hvis der er behov for kontrol flere gange.
  • Ambulant genoptræning i Danmark, hvis du har gennemgået kirurgisk behandling. Genoptræningen skal foretages på privathospital, hos speciallæge eller fysioterapeut efter henvisning fra en læge. Du får maksimalt
    dækket et beløb, der svarer til det, der gives til genoptræning efter overenskomst med det offentlige.

ANDREModul 1 - Fysioterapi, psykolog og diætist mv.

Du eller din arbejdsgiver kan vælge at tilføje modul 1 til din Danica Sundhedssikring. Det giver dig mulighed for at få fysioterapi, kiropraktorbehandling, akupunktur eller zoneterapi. Modulet betaler også en del af dine udgifter til psykologbehandlinger, og er dit BMI højere end 35, dækker modulet også besøg hos en klinisk diætist. Udgifter til medicin er også dækket det første halve år fra første behandlingsdag.

Modul 2 - Bliv rask i udlandet

Har du eller din arbejdsgiver valgt at tilføje modul 2, kan du vælge at få behandling af en læge på et betalingshospital i udlandet, og du har mulighed for at få hjælp i dit eget hjem. Du kan også tage på et rekreations- eller behandlingsophold. Har du dette modul, er du dækket for op til 1,5 mio. kroner om året.

Modul 3 - Hjælp til børnene

Med en Danica Sundhedssikring har din arbejdsgiver måske også valgt at tilføje modul 3. Det betyder, at dine børn er dækket, hvis de skulle blive syge eller komme ud for en ulykke og få brug for behandling. Med modul 3 dine børn også dækket, hvis de skal til psykolog, akupunktør, fysioterapeut, kiropraktor eller zoneterapeut.

Modul 4 - Behandling for misbrug af spil og rusmidler

Med en arbejdsgiverordning kan sundhedssikringen være udvidet med modul 4, der giver medarbejdere i virksomheden mulighed for at komme i behandling for afhængighed af blandt andet alkohol, rusmidler og spil.

Plus ved Danica Sundhedsforsikringen

- Hurtig afklaring af, hvad du fejler

- Frit valg af behandlingssted eller behandler

- Smidig arbejdsgang for både patient og behandlere

- Mulighed for hurtig behandling på et privathospital eller hos anden behandler

- Mulighed for at skræddersy din egen sundhedssikring til dine behov

- Mulighed for hurtigere at komme tilbage til arbejdet

Minus ved Danica Sundhedsforsikringen

- Du skal forbi egen læge for en vurdering

- Begrænsninger i antal behandlinger som varierer alt efter arten under fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, akupunktur, psykolog og diætist

- Ingen tilbud om fortsættelse ved senior 67+ udløb ved 70 år

- Meget fokuseret på større firmaordninger i samspil med pensionsordninger

- Ikke opdelt i en arbejds- og fritidsrelateret del
* Prisen er afhænger af gruppens størrelse og sammensætning, før en nøjagtig pris kan gives

BT-Sundhedsforsikring | EB-Sundhedsforsikring | Information-Sundhedsforsikring | M.A.-Sundhedsforsikring | SKAT |

Politiken-Sundhedsforsikring | Sundhedsforsikringer DinePenge

Copyright © 2010 sundhedsforsikringer.dk All Rights Reserved    |    Betingelser